Ana sayfa

19 Ocak 2015 Pazartesi

Tokyo Disney Sea-2/ 東京ディズニーシー

Tokyo Disney Sea 1'de Mediterranean Harbor ve American Waterfront hakkında bilgiler vermiştim.Bugün de diğer aktiviteler hakkında bilgi vermeye çalışacağım.
Öncelikle Disney Sea'de yemek olarak neler bulabileceğinizden bahsedeceğim. Pek yemek sorunu yaşamayacağınızı söyleyebilirim. Her bölge de kolayca restaurant bulabilirsiniz.Ama en popüler yemek hindi butu. Bir tanesi çok fazla doyurucu olmasa da iki tanesi gayet doyurucu.Bir parçası 520 Yen.Bence pahalı ama bu çeşit yerlerde bir şişe suyun bile 2 katı olduğunu düşünürsek yemeklere çok da şaşırmamak lazım.

Smoked Turkey Leg yanında diğer kafe ve restaurantları da deneyebilirsiniz.

Her adım başı patlamış mısırcılar,dondurmacılar,içecek satın alabileceğiniz yerler var. En ilginci de patlamış mısırın her çeşidini Disney Sea'de bulabilirsiniz. Körili,Soya soslu, karamelli, sütlü çaylı patlamış mısır. Bunlar Japonya'ya özel olarak yapılmış olanlar. Japonya'da ilginçlikler asla bitmiyor. :)

Disney Sea turumuza devam edebiliriz. 
Lost River Delta

Indiana Jones

Yüksek hızlı rollercoaster Raging Spirits. İşin en kötü tarafı sadece 4-5 dakika sürmeleri. Tadı hep damağımızda kaldı. 


Arabian Coast
.

The Magic Lamp Teather'da Şaban'ın sihir gösterisini izleyebilirsiniz. Çocuklara yönelik bir aktivite olduğu için koltukta uyuya kalabilirsiniz. Tabii koltuğun altından sihirli bir tekme ne yazık ki sizi uyandırıyor. :)




Küçük bir sandalla Sinbad'ın gelişini kutlayan Arap'ları izleyebilirsiniz.
Burada Arap kültürüne ait ögelerin nasıl Disney'in eğlence anlayışıyla buluştuğunuz görebilirsiniz. 



Mermaid Lagoon






Disney Sea'nin asla unutamayacağım kapanış videosunu da en kısa zamanda yükleyeceğim. :)



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder